ShiSeiDo с козметика за милениали
21.08.2017 iamfashion

All things beautiful come from nature.

Изтокът ни привлича неустоимо. И WASO by ShiSeiDo е поредното доказателство за силата на природата и влиянието на енергията й в живота ни.

Замисляли ли сте се, че уникалността ни дължим на несъвършенствата ни. Точно като в природата.

WASO е японският поклон пред естествената красота, пред несъвършената красота, която няма нужда да се извинява, че е такава.

WASO предлага грижа за всяко уникално лице. Двете ключови технологии в продуктите от линията WASO са:

  • Whole Cell Release System W (в овлажнителите)

Това е технология, която внимателно екстрактва живите клетки без да нарушава целостта им и ги добавя в новата формула. По този начин ги доставят до кожата за да подсилят максимално техния естествен баланс.

  • New Phyto Resist System+ (във всички продукти WASO)

Тя стабилизира епидермиса, за по-висока устойчивост от външно влияние, намалява видимо следите от агресори за здрава и чиста кожа.

С тяхна помощ може да атакувате проблеми като дехидратация, прекомерно омазняване и видими пори.

WASO е вдъхновена от японската кулинарна традиция washoku, която гарантира, че всеки един продукт е създаден с уважение към природата, което подсилва ефективността и силата на растителните съставки.

За да присъства Изтокът във всеки детайл, релакисращият момент е гарантиран от елегантния флорален букет е с нежен тамян и водни зелени нотки и слоеве от ярки пресни плодове, разточителен мускус и дърво. Не само грижа, а и ароматерапия!

С WASO кожата вече може да диша лесно!

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*