Луксът на красотата с име Eisenberg

Луксът на красотата с име Eisenberg
03.09.2017 iamfashion

Високите технологии в козметиката имат малко представители, но Eisenberg е един от тях. А стъпването на френската марка на българския пазар през септември е доза надежда в това, че българските жени са готови за ново ниво на грижата за кожата си и за красотата си.

Това, което е в основата на стремежа на Жозе Айзенберг (създателят на бранда) към света на хай-тек козметиката и на изкуството е Съвършенството. Помощ в това негово търсене той открива в лицето на сина си Едмон. Тази семейна традиция вече десетилетия търси идеалния баланс между елегантност, лукс и ефект за красотата на кожата.

Френският луксозен бранд представя свои линии продукти не само за жени, но и за мъже – грижа за кожата на лицето и тялото. Изследванията на компанията водят до откриването на патентованата от Eisenberg революционна формула TRIO-MOLECULAIRE – три свързани молекули заедно работят в синергия, за да енергизират и регенерират кожата и да й доставят кислород. Ензим (регенерира), цитокин (енергизира) и биостимулин (насища с кислород) са биокозметични молекули, които осигуряват комбиниран анти-ейдж ефект върху кожата. Формулата отговаря на нуждите на жените и на мъжете и е в основата на всеки от продуктите за грижа с марка Eisenberg

Иновативният стремеж и изследователският дух са видими в резултатите на всеки от продуктите. Линиите са представени от продукти за грижа за кожата Pure White (борба с пигментни петна и изсветляване на тена), Excellence (интензивна регенерация на кожата на лицето и околоочния контур), линия продукти за грижа за кожата на мъжете, линия грим продукти, слънцезащитна линия Sublime Tan.

Сред топ продуктите на френския селективен бранд е изглаждащият фин крем за контура на кожата около очите и около устата – тези толкова издайнически за всяка жена зони по лицето. Ефектът му е хидратиращ, изглаждащ и антиейдж – истински експерт по младост, който комбинира олио от Гроздови семена и Хиалуронова киселина с екстракт от Червени водорасли, Черен бъз и Бизаболо. Чувствителните ви очи ще ви бъдат благодарни за този еликсир.

Друг вълшебен продукт на Eisenberg е ремоделиращата маска за лице с лифтинг ефект само за няколко минути – ако искате да възстановите блясъка на лицето си наистина за минути, повярвайте – това с лекота може да направи Firming Remodelling Mask на Eisenberg.

Вселената на Eisenberg не е пълна без уникалната концепция на парфюмерията, която е тясно преплетена с изкуството. Водещите аромати в нея са I AM for Women и J’OSE fo Men. Но на тях ще посветим отделна тема – заслужават!

Луксозната френска козметика Eisenberg се предлага ексклузивно в Douglas и Beauty Zone. 

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*