5 причини да оставя грижата за гардероба си на Dress Smart

5 причини да оставя грижата за гардероба си на Dress Smart
13.11.2017 iamfashion

Няма да крия – не харесвам зимата не само заради студа, но и заради смяната на гардероба. През лятото вдъхновението ми си личи в стила ми. Но зимата… трудно ми е. И често не оставам доволна от начина ми на обличане.

И си търся вдъхновението. Целият ми начин на живот е определен от вдъхновението – бохемски следобеди, лежерни нощи, умерен спорт, здравословно хранене, приятелски срещи, любима е и работата ми, а колегите ми са прекрасни … Така искам да ми се случва и зимата!

А Dress Smart идва точно навреме. Искам да ви обясня защо това се очертава едно от вдъхновенията за стила ми.

На първо място, защото е свързано с приятели.

На второ – с помощта на Dress Smart (името не е случайно) мога да освободя гардероба ми от дрехи, които не нося, но някак си до момента не съм намерила начин и причина да махна, подаря, продам и т. нат. Не умея да продавам в сайтове, не ми се занимава с публикуване на обяви, а след това още по-малко с куриери, телефонни обаждания и прочие. Не ми се стои по цял ден на базар за дрехи, за да продам всичко. Това не е за мен. Всъщност, имам нужда от посредник. И най-хубавото е, че това е идеята на Dress Smart: те ще направят всичко това вместо мен.

Трето – няма да се занимавам почти с нищо, а ще имам нов гардероб 🙂 Без да губя времето си. Давам дрехите си на консигнация на Dress Smart, а те ще свършат всичко вместо мен.

Четвърто – качество. Целта на Dress Smart е да даде нов живот на красиви вещи и да предостави на всеки възможност да придобие качествени аксесоари, дрехи и предмети. В това мога да ви убедя със сигурност! Една от причините да очаквам събитията на Dress Smart.

Пето – срещата с хората, приятелите, звездите, неделните следобеди на кафе с усмивки и нови хора. Всяка неделя Dress Smart ще организира събитие, на което мога да видя дрехите, които съм избрала от снимки във Фейсбук страницата (очаквам и сайта им).

В някои от неделите ще има колаборации с известни личности, които ще предоставят определени артикули от своя гардероб. Неделята на 19 ноември е точно такава: ще избираме дрехи от гардеробите на четири интересни дами.

Следващата неделя може да сте Вие, заедно с мен! Трябва само да си изберете ден и час, в който Dress Smart ще изпрати консултант до дома ви, за да оцени стоките, след което ще свършат всичко вместо вас. 

Това е! Ще се видим на 19.11.2017 г. в магазин REVOLT на ул. Червена стена 50, от 11 до 19 ч. Ще разгледаме съкровищата, които са ни приготвили и ще станем част от една нова, изключително освобождаваща концепция на живот.

Ок, ето една възможност да изкарам пари, без да се ангажирам. Както казват от Dress Smart: „Нека вещите ви работят за вас.”

Споделям вдъхновението за посоката на шопинга, който планирам за 19-ти. Носят ми се ризи, широки панталони, широки дънки, дантела, перли, фини златни бижута… Стискайте ми палци да открия моите съкровища. А, ако имате такива във вашия гардероб, елате, за да поставите началото и вие на новата концепция за обновяване на гардероба и на живота си.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*