Пуснете Коледа в спалнята
18.12.2017 iamfashion

Ако наистина сте влюбени в Коледа като мен, може би търсите всякакви начини да украсите целия си дом. И защо да ви посреща коледна украса само от вратата или там, където стоите по цял ден? Моята декорация е дори в тоалетната.

Ок, иситната е, че не е нужно да слагате много украса в спалнята, за да не ви напуска духът на празника. Направете я колкото се може по-семпла и проста. Класическите цветове са червено, бяло и зелено, но злато, сребро, мед и зелено също са безопасни зони. Всички тези цветове са лесни за комбинации и не е нужно да ги смесвате помежду им.

Избирайте елегантни детайли – свещи, стъкло, дърво. Те подхождат на всеки интериор. Възглавниците са важна част от декора на всяка спалня – използвайте подходящи калъфки, които могат да преобразят атмосферата с лекота, но с ефект.

Детайлите са лесни за поставяне дори върху скрина или в гардероба. Все пак в спалнята опциите за декорация се оказва, че не са никак малко.

Повечето идеи са евтини и лесни за изпълнение – открих ги в Pinterest и в Tumblr. Споделям ги дори от егоистична гледна точка – само за да се наслаждавам на още малко доза коледно настроение в необичайни места у дома.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*