Първият парфюм в гъба
20.01.2018 iamfashion

Chanel изненада с ароматизиран кушон

Днес съществуват много козметични продукти във вид на кушон – пудра, хайлайтер, фон дьо тен, руж, блясък за устни.

Опакован в гъба парфюм – това е новият ароматизиран кушон от Chanel, в който разпознаваме уханието Chance EauTendre. За да бъдем тончи, миналото лято Chanel вече лансираха ароматизиран хайлайтер. Това е по-скоро още един вариант на парфюм on-the-go, който много удобно може да стои винаги в чантата ви и да го нанасяте съвсем лесно по необичайни места на тялото.

Може да бъде наречен безпрецедентен начин за нанасяне на парфюм – с деликатно докосване. Подозираме колко нежен е допирът на кушона по кожата и как позволява дискретно да ползваме аромата.

Няма как такова съкровище да не е със специален статус – изданието на Chance EauTendre в кушон е лимитирано.

Повече може да научите в новия Instagram профил на Chanel @CHANEL.BEAUTY, който бе лансиран този месец. В него може да се запознавате с всички нови продукти на марката и тяхната уникалност, иновация и творчество. Чрез този Instagram новият креативен директор на Chanel Лучия Пика ще показва своята визуална концепция за всеки продукт и колекция, своето вдъхновение и гледна точка. Самата тя споделя, че има една основна цел: да помага на жените да осъзнаят своята уникалност и да я подобрят.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*