Анимация по китайски
24.02.2018 iamfashion

Потърсете илюстрациите на Oamul

На вълна съм „изкуство по стените“ у дома. Искам толкова много неща – имам намерение да сложа надписи в рамка, да направя колажи от мои снимки и такива на дъщеря ми, да рамкирам постери от любими фолми… Но искам и нещо, което да е типично изкуство – илюстрация, но някак си такава, че да изразява вътрешния ми свят много точно. Да е съвременна, модерна, но да кореспондира с класиката, с изобразителното изкуство такова, каквото го познаваме от ученическите си години.

И, както законът на Вселената повелява: „Когато търсиш нещо, то само те намира!“. Попаднах на жестоки илюстрации на китайксият художник Oamul (предпочитам да запазя оригиналното изписване, за да не сбъркам). Той е един от илюстраторите на ShiSeiDo.

„Искам да споделям това, което виждам, чувам и усещам в ежедневието си, и се надявам, че всички може да намерите нещо в своя прекрасен живот. Насладете се на себе си!“

Не само това послание в неговия сайт ме прави някак щастлива, но и дизайнът на рисунките му. Насладете им се в oamul.com.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*