Място за щастие
03.05.2018 iamfashion

Започнете с един рафт и го направете с целия си живот

Разбрах! По безумно най-лесния начин разбрах колко е лесно да се освободя от паразитните неща в живота ми, за да имам място за щастие.

Да се освободя от ненужното, за да добавя нужното!

Гледах романтичен филм (в неделя в 15:00 по не-помня-какъв-телевизонен канал) и в един момент се разхвърчаха едни дрехи, обувки, аксесоари – девойката ги изхвърляше. С лека ръка! „Точно като на филм“, си помислих. След минута буквално се видях да правя същото. Хареса ми!

Постоянният стремеж да добавяме нещо в живота си ни обрича на безкрайна и изморителна гонка с всичко. Резултатът са пълни апартаменти и празни сърца.

Замисляли ли сте се някога кому е нужно да купувате отново и отново, все повече и все повече? Точно така – на вас не ви е нужно.

Замисляли ли сте се колко енергия изразходвате не само за да се сдобиете с нови неща, но и да поддържате реда на всички, които имате?

Знам колко е трудно да се освободите от излишния товар… Но само така може да направите място в главата си и в живота си за истински важното. Опитайте, за начало, само с един шкаф или с един рафт – махнете всичко излишно.

Оставете само това, което ви прави щастливи. Направете го с целия си живот!

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*