Vela Shape III: топ оръжие за топ форма

Vela Shape III: топ оръжие за топ форма
28.07.2018 iamfashion

Защо процедурите с Vela Shape III отключиха промяната на тялото ми?

След дълъг творчески застой по отношение на Anotherfashion.bg, успях да изляза от дупката. Изкара ме вдъхновението ми да споделя промяната в тялото ми… и самочувствието ми по този повод. Да, малко се бях притеснила… 🙂

Ще започна отдалеч – няма да ви доскучее, повярвайте ми!

Беше време, когато бях в перфектна форма, наистина. Бях свикнала с малко усилия да постигам супер резултати – стегната мускулатура навсякъде, невидим целулит, стегната и гладка кожа. И рядко съм се съобразявала какво точно хапвам. Е, вярно е, че никога не съм се хранела свински (обичам този израз). Но промените в работата ми (близо три години заседнала пред компютъра по 9 часа минимум дневно като единствен онлайн редактор на elle.bg) преобърнаха съществено лайфстайла ми. Ако можеше да бъде наречен така. Не ми оставаше време за спорт, за личен живот, уикендите се превърнаха в постоянно дежурство за сайта, поддадох се на стресовото хранене с прекалено много въглехидрати…. и няма нужда да продължавам с изреждането на негативите. За позитивите е ясно – друга е темата за това. Но формите ми изчезнаха, започнах да заприличвам на лелка (на 42 съм, но наистина не приличам на лелка), изглеждах различно в дрехите си, въпреки, че бях наддала най-много с един размер и то не за всичко в гардероба си… Сега ви въвеждам в картината, която с доста усилия и време успях да променя.

Резултатите мисля са ви ясни – от формата ми не беше останала и следа. Е, взех се в ръце, разбира се (благодарение на това, че смених и работата си, разбира се). Но не беше толкова лесно, колкото си мислех. Възстанових здравословното си хранене и редовните тренировки. Но ефектът липсваше. Поне не и за очакваното време, за което го постигах преди. Месеци тренировки, а мускулите ми едва усещаха стягането.

КАКВО ПРЕДПРИЕХ? ПЛАН ЗА ПОПРАВЯНЕ НА ЩЕТИТЕ!

Започнах да тренирам с инструктор – цял живот спортувам, но очевидно имах нужда от друг подход. Е, получи се. Всеки път тренировките ми бяха с една идея по-трудни и натоварващи, и всеки път – различни. Аз нямаше да се справя така. Благодаря ти, Тоше! (@todormikov)

Започнах и редовни лимфодренажни масажи на бедрата – о, не вярвах, че ще видя разлика, но… уау! След две седмици видях! Малко боли и то само първият път. След това всичко е само кеф.

Но трябваше още нещо…нещо като booster на масажите. И реших да тествам (за първи път в живота си) процедури с Vela Shape III. За целта посетих директно източника на благините за тялото ми, които носи апарата – офиса на вносителя Bul Med Consult.

Vela Shape III означава три пъти по-бърз резултати и три пъти по-ефективни. Например протоколът на процедурите е само 3, докато в предишните версии на Vela Shape търсеният ефект е възможен с минимум 8 или 10 процедури. Това всъщност беше и едно от условията, които ме убедиха да стартирам процедурата.

Неоколагенеза – естествен процес водещ до образуване на нов колаген и еластин. Това е важно за мен – досега ме спира идеята за нещо чуждо в тялото ми или за изкуствени стимуланти. При Vela Shape III това стимулиране се достига, благодарение на мощна радиочестотна енергия, която помага за достигане на нужната температура (40-45градуса) в дълбочина (до 15 мм). При различните хора това става за различно време, но при мен стана супер бързо – само за около минута-две (доказателството е на снимката). Това пък от друга страна означава повече време работа под необходимата температура, по-бързо достигане на търсения ефект. Времето за всяка зона, която обработвахме, конкретно при мен беше 20-тина минути. Това бе програмата, която показваше апарата за мен. Късметлийка съм си! 🙂

Ако си мислите, че е непоносимо загряването, не, напротив! Съвсем поносимо е, но ви съветвам да не се фокусирате върху мисълта какво се случва в момента. Аз разговарях през цялото време с терапевта. Кожата се усеща стегната веднага, а усещането за загряване изчезва зняколко минути след приключване на процедурата.

Vela Shape III комбинира няколко технологии в една. Така че за по-дълбокото проникване на енергията помага и пулсиращият вакуумен механизъм, както и ролерния масаж, който стимулира движението на мастните клетки. Всъщност какво се случва – загряване, което събужда колагена и раздвижва мастните клетки, след което и масажиране, което ги разнася доста по-лесно. Това разместване им помага да освободят притиснатите от тях кръвоносни съдове. Vela Shape III предлага и уникалната за апарата лазерна инфраред светлина, която релаксира кръвоносните съдове, така те увеличават размера си и дренирането на вече втечнените мастни клетки се случва доста по-бързо, в пъти по-бързо. Ето как бързото достигане на нужната температура и вакуумният масаж правят възможно само с 3 процедури да се достигне търсеният ефект. При мен се получи ултра бързо. Казах ви, късметлийка съм си! 🙂

Не става само с Vela Shape III обаче. Това е информация, която вероятно няма да харесате, но е истината! И, за да ви предпазя от вероятно разочарование, съм длъжна да ви предупредя: процедурите са ефективни и дълготрайни само ако се храните правилно, ако пиете доста вода (за хидратирането на целия организъм с вода трябва и да приемате подходящо и достатъчно добри мазнини, но по темата ще напиша отделен пост), да имате редовна и подходяща физическа активност и в случая с мен… аз си помогнах и с лимфодренажните масажи.

Ако имате пиърсинг… както имам аз на пъпа, няма да можете да се възползвате от процедурите в областта на корема. Повишаването на температурата вследствие на радиочестотната енергия ще нагрее метала, а това е риск от изгаряне на кожата. Е, коремчето си стягам с коремни преси. Съвсем успешно!

Татуировките също са неуместни за разкриването на пълния потенциал от процедурата с Vela Shape III. Имам доста голяма татуировка на тялото си, която обхваща половината ми гръб, ханш и част от бедрото ми. Татуираните места заобикаляхме с апликатора – причината е, че там епидермисът е по-тънък и чувствителността на висока температура и лазерната светлина би била доста по-осезаема. За да си спестя евентуалното неприятно усещане, реших, че няма нужда да тестваме.

Най-комфортното стягане и оформяне – не се изисква никаква предварителна подготовка и отнема само около 40 минути. Ходех след работа или в обедната почивка. След като си тръгвах от Bulmed, не усещах никакви остатъчни признаци, че съм била подложена на третиране с каквото и да било. Освен усещането за стегнатата кожа, разбира се… 🙂

Трайността на ефекта е поне 10 седмици. И се развива и след процедурите, но пак казвам – трябва и вие да се постараете за това с подходящо хранене и физическа активност.

Ако нямате пиърсинг или татуировки, с Vela Shape III може да стегнете и оформите всичките изброени зони:

  • Седалищни части
  • Корем
  • Бедра
  • Бричове
  • Паласки
  • Гръбни перки
  • Прасци
  • Колене
  • Ръце

Държа да споделя и още нещо: материалът не е спонсориран, а споделям впечатленията си от процедурите с Vela Shape III, за да улесня избора ви. За да изглеждаме добре трябва и да се чувстваме добре. Това не е клише и всеки осъзнат човек го знае! Голям кеф е да знаем за удобни, безопасни и достъпни процедури, които стимулират разкриването на пълния потенциал на естествената ни красота.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*