Стените с изкуство на Gucci
02.12.2018 iamfashion

Алесандро Микеле отбелязва по свой начин програмата DIY

Инициативата DIY House е илюстрирана перфектно от ArtWalls инициативата – начин, по който Gucci изразява философията си за самоизразяване. Gucci дава шанс на клиентите си да персонализират аксесоари и дрехи.

Сред някои от „Стените“ има прекрасни произведения на изкуството, които са публикувани в gucci.com.

Миланските ArtWalls показват персонализираните пуловери и зимни сцени. Художникът претворява ръчно рисувани старинни фотографии.

Лондонските ArtWalls показват работата на популярната художничка Ashley Longshore, чиято работа слага фокус върху поп културата, Холивуд и неговия блясък и американският консуматор. Портретът за Gucci изобразява момиче, което носи големи розови, червени и жълти очила и зелен пуловер с голяма буква R.

В Шанхай Gucci колаборира с американския илюстратор Jayde Fish. Негова е илюстрацията на рибата, която видяхме в лятната колекция на марката за 2017-та и в изложбата на Gucci във Флоренция. Той декорира и някои от предметите, които се продават ексклузивно в Gucci Garden boutique. Причудливата риба е отличителен детайл е в ръцете на хора, облечени в Gucci и носещи на ръце любимците си диви животни.

Phannapast Taychamaythakool е илюстратор от Тайланд, която работи с Gucci за създаването на приказните бижута в колекцията Le Marché des Merveille от 2017. Тя създаде фантастични образи, които носят инициалите „P” и „S”. Многоцветен космос, обитаванот дракони и пчели – типичен за Ню Йорк психиделичен стил. Тя работи и върху създаването на аромата Gucci Bloom Acqua di Fiori и за Instagram проекта #GucciGram Tian.

Най-новата ArtWall е в Тайпе, а произведението е на Alex Merry, сътворила илюстрациите за колекцията декори през 2017-та. Визията на художничката е претворена на стената от street style графика Mr. Yan, който изрисува първата по рода си стена на Gucci в Тайпе.

ArtWalls на Gucci се намират на:

на ул. Lafayette, в SoHo, Манхатън в

Largo la Foppa в Милано, в района на Corso Garibaldi

в Източен Лондон до известната улица Brick Lane

на улица D’Aguilar Street в Lan Kwai Fong в Хонг Конг

в Fengsheng Li, район Jing’an, Шанхай

на ул.Yongkang в район Da’an в Тайпе.

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*