Лицето ми благодари на Venus Legacy
07.02.2019 iamfashion

For The Love Of Beauty – от там излизам със стегната и тонизирана кожа, оформен контур и равен тен

Ако сте в обкръжението ми от близки и колеги, ще завъртите очи, като го прочетете, но започвам с това: след няколко месеца ще дъщеря ми ще бъде абитуриентка. За околните обсъждането на това събитие вече стана досадно, но за мен си е стрес. И някак си основателна причина да обърна доста повече внимание на това как изглеждам. Най-вече как изглежда кожата на лицето ми! А тя е тънка. И не скрива нищо – недоспиване, дехидратиране, умора и т. нат. Никога не мога да скрия, когато нямам тонус или когато съм сменила крема. Има и други факти, които ме движат натам: истината е, че (без значение от възрастта, физическото натоварване, начинът на хранене) с течение на времето всяка кожа губи еластичност, а колагенът в нея намалява драстично. Сутрин все по-трудно успявам да се справя с положението.

Иначе към появата на бръчки, фини линии и целулит сме предразположени генетично, но това не ме успокоява. Другото, което не ми дава покой, е да не се озова някой ден пред наложителната нужда от инвазивна намеса, която да върне младостта ми. Така че действам сега, докато мога да съхраня контура и еластичността на кожата ми, но без болка и без да се налага да отделям много време.

И, разбира се, на проверено място – там, където познавам отлично специалистите, апаратурата, козметичните продукти, където се отпускам, а доверието ми никога не бива предадено For The Love Of Beauty.  

За по-бързи резултати като стегната кожа и контур, и изгладени фини линии на лицето този път избирам Venus Legacy™. Познавам апарата с ефективните резултати от третирането на целулит и намаляване на обиколката на бедра и корем. Но апликаторите му за лице всъщност вършат чудеса.

Радиочестотният лифтинг за лице (RF лифтинг) на Venus Legacy™ постигна целта си от първата процедура.

Защо For The Love Of Beauty?

Апаратите за красота са еднакви навсякъде. Ръцете зад тях са важни. Те разпознават нуждите ви, усещат състоянието ви, сензитивни са към емоциите ви… В центъра за красота For The Love Of Beauty познавам уменията на професионалиста. Не само: получавам и допълнителни грижи с козметика на една от любимите ми марки Darphin. Част от удоволствието за мен е усещането да бъда под грижите на вещи ръце, чиито движения са отмерени, сигурни, точни. Това ми носи огромно удовлетворение и релакс. Само усещането като след медитация ми стига да се върна във For The Love Of Beauty. Всеки път е така.

Как протича?

Преди процедурата на кожата ми бе нанесен нежен пилинг на Darphin – не само за перфектно почистване, но и за да е по-възприемчива към предстоящата терапия. След това се нанася контактен гел. Самата процедура трае около час – по 10 минути за двете зони на шията (деколтето ми няма нужда от грижи засега), по 10 минути за двете страни на лицето, 5 минути за челото. Топлината се регулира според усещанията, като се запазва в диапазона на терапевтичната температура. Тя е около 42 градуса по Целзий, като при тази температура се стимулира кръвообращението, ускорява се регенерацията на клетките и метаболитните процеси. Третирането на околоочната зона ми доставя най-голямо удоволствие – сенките под очите са проблем, с който не мога да се примиря. За тях съм „благодарна“ на тънката си кожа и на безсънните нощи. Второто зависи от мен, но Venus Legacy™ ми е голям помощник. Сенките под очите се обработват само с технологията с магнитни полета, без да се използва нагряване с RF. След края на процедурата удоволствието продължава с Darphin – следва стягащ лосион, стягащ крем, околоочен крем с лифтинг ефект и защитен крем от замърсяването на околната среда.

Как работи Venus Legacy™?

Апликаторът 4D Face използва най-новата технология VariPulse™. Тя позволява нагряване до 42-43 градуса. Под въздействието на повишената температура радиочестотата и магнитните полета навлизат дълбоко в дермата. Радиочестотата стимулира фибропластите, те произвеждат колаген. А пулсиращите магнитни полета стимулират производството на нова капилярна мрежа. Стимулирането на производството на колаген и еластин, лимфният дренаж и миграцията на фибропласти води до подмладяване и опъване на кожата. Процесът напомня на масаж на лицето с горещи камъни: усещате само топлината от дюзата. В рамките на 30 минути след процедурата можете да се върнете към обичайния си ритъм без никакви следи.

Какъв е резултатът?

Видим е веднага след първия сеанс. Усещах кожата на лицето значително по-плътна, по-еластична. Аз я определям като по-силна. Назолабиалните гънки бяха заличени. Кожата на цялото лице изглеждаше изгладена, а дори и устните ми изглеждаха свежи и плътни. Тенът ми беше видимо изравнен, което прави излъчването по-младежко и някак съхранено. А гладката повърхност на кожата й помага за естествения блясък. Надявам се да разбирате откъде идва усещането, а и видимото впечатление за подмладяване след първата процедура. Оптималният ефект настъпва след 3-4 процедури. А резултатът след целия курс, който е около 6-7 процедури, се съхранява за около 9 до 15 месеца.

Тъй като пулсиращите магнитни полета на Venus Legacy™ оказват особено възстановяващо и регенериращо действие на кожата, процедурата е чудесен помощник при проблеми като акне. Хубавото е, че няма отношение към тена на лицето, което я превръща в идеален вариант за съживяване на кожата след морето.

Противопоказания

Нарушения в работата на щитовидната жлеза. Бременност и кърмене. Наличие в тялото на пациента на пейсмейкър, както и налчиие в зоната на действието на импланти, протези и други чужди метални тела. Заболявания на сърдечно-съдовата система. Хипертония. Наличие на тумори. Висока температура и общо неразположение. Пресни оперативни рани в зоната на работа.

Само до 14 февруари в СПА център за красота For The Love Of Beauty ви очаква промоция -50% на всички пакети Venus Legacy!

На бул. Черни връх 65А влизате в друга реалност – релаксираща и зареждаща едновременно!   

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*