Дженифър остарява или не?
10.03.2019 iamfashion

Любимка ми е и неслучайно методите й за поддържане на красота също са ми любими

Мдааа, официално си признавам, че не само съм включила пълна скорост на грижата за красотата ми с помощта на различни процедури, но и се оглеждам постоянно за нови. Причината е наближаващ повод в семейството ми, за който ще споделя скоро. И понеже за пореден път гледам всички сезони на сериала “Приятели” (в момента съм на 6-ти), вниманието ми привлече една новина за Дженифър Анистън. За мен не е новина, а по-скоро съвсем естествен процес на поддържане на красотата. Забелязали ли сте, че Джен сякаш не е мръднала? Или по-скоро остарява съвсем естествено и елегантно. И именно това помага да запази красотата си непокътната, а на нас ни се струва, че не е мръднала.

Наскоро тя отпразнува 50-тия си рожден ден (следях рождения й ден в Instagram профила на Гуинет Полтроу – друга моя любимка, с която са приятелки). Джен във всичите си интервюта признава, че Гуинет е сред основните й съветници за здравословен начин на живот. И че именно на хранителния си режим дължи част от красотата и младежкия си вид, както и на физическите упражнения. Но своята роля имат и неинвазивните уреди от ново поколение. За противодействие на гравитацията например най-голяма полза според Дженифър има нехирургична интервенция с ми­крофокусиран ултразвук, наричана Ултерапи.

По време на Ultherapy върху кожата се поставя апликатор, който позволява визуализация на тъканите в дълбочина. Благодарение на него малки количества ултразвукова енергия се доставят на правилната дълбочина в кожата, като едновременно с това повърхността й се запазва незасегната. По този начин се стимулира растежа на нов колаген на различни нива, което води до видимо стягане на отпуснатите тъкани. Процедурата се извършва само от лекар. Непосредствено след тера­пията кожата може да е леко зачервена, но този дискомфорт изчезва до няколко часа.

Често пренебрегвана зона по тялото е тази между гърдите и деколтето – именно тя е идеална за третиране с Ultherapy. Превантиваната грижа е най-доброто, което можем да направим за красотата си. Задните части, бедрата, ръцете, коленете и коремът могат да бъдат третирани с нови трансдюсери, които имат отличен стягащ ефект.

Процедурата Ultherapy е достъпна в медицински център ATA-DERMA в Пловдив. Във видеото може да видите как я извършва д-р Снежана Атанасова.

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*