Спасители на младостта от Filorga

Спасители на младостта от Filorga
13.06.2020 iamfashion

Толкова много козметика и все някоя ще ме изненада. Ролята на последната изненада прие Filorga. Два са продуктите, които взех по препоръка за моята кожа от д-р Мария Тончева. Добрите новини трябва да бъдат споделяни. Не твърдя, че вашата кожа ще усети същия ефект от тази козметика, но в повечето случаи става точно така. Особено ако е като моята – непретенциозна, с лека нужда от ходратация, тънка и зряла. Така че ето какво правят и защо го правят с кожата ми тези два продукта на Filorga.

ХИДРАТАЦИЯ

Hydra-Hyal Intense Hydrating Plumping Concentrate

на Filorga Paris

Уникалната му текстура напомня хиалуроновата киселина, но това всъщност е истинска концентрирана хиалуронова киселина, която кожата губи ежегодно. Тройното повторение не е случайно. Hydra-Hyal Intense Hydrating Plumpling Concentrate на Filorga Paris  е хидратиращ концентрат е за всички типове кожа. Животворна влага, която прониква дълбоко в клетките и активно ги подхранва. Хидратиращият ефект се ускорява от два растителни ускорителя – те стимулират производството на хиалуронова киселина в епидермиса и дермата и връщат оптималното ниво на влагата в кожата. Удължава и запазва младостта. След 14 дни бръчиците се заглаждат, а самата кожа става забележимо по-млада, с равен и здравословен тен. Бръчиците се изглаждат моментално, сиянието й се усилва, стягането се забелязва.

Основните активни компоненти са:

Не една, а 4 вида хиалуронова киселина са в съдържанието му – овлажнява, подновява и изглажда кожата. Тя стимулира естественото производство на хиалуроновоа киселина в кожата. NCTF ревитализиращ комплекс осигурява прозрачност и свежест на кожата, откъдето е и сияйния й ефект.

Активира естествените метаболитни процеси на клетъчно ниво и поддържа баланса на хранителните вещества във всички слоеве на кожата. Така че не е странно, че бръчките се изглаждат, а естествения тонус е отново видим.

Впечатляват:

 • Супер дизайнът, който позволява контрол на дозирането
 • Супер ухание на цветя
 • Леката текстура, но за сметка на това изключително хидратираща
 • Абсорбирането от кожата – уникално лесно (дори не ми позволява да направя продължителен масаж на лицето с него)
 • Разликата се вижда буквално след минута
 • Съдържанието на NCTF – ревитализиращ комплекс, който се използва и в дермалните филъри

Как го нанасям: малко количество (една помпичка) нанасям сутрин и вечер преди крема.

АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА

Filorga C-Recover Anti-Fatigue Concentrate

на Filorga Paris

Освен хидратация, на всяка кожа, особено след 40-те, й е нужна и антиоксидантна защита. Знам, че знаете каква мощна сила срещу оксидативния стрес дава витамин С. Така че за около седмица приложих кратка, но суперефективна терапия със серум с витамин с C-Recover Anti-Fatigue Concentrate на Filorga. И седмица се оказва достатъчен период за видим ефект – гладка и светеща кожа. Антиоксидантната защита на кожата е и една от мерките, които забавят стареенето. Ако си мислите, че кожата ви не страда от оксидативен стрес, помислете дали сте пушач, дали сте заобиколени от пушачи, дали живеете в замърсената атмосфера на града, дали сте изложени често под слънчеви лъчи. Може би повечето от нас имат подобен опит ежедневно.

Защо го ползвах?

Нуждите на кожата ми са няколко:

 • изчистване на неравностите в цвета на кожата;
 • заглаждане на повърхността й (в комбинация с интензивна хидратация се случват чудеса);
 • заличаване и на фини линии, които се появяват тук-там, но не искам да се задълбочават.

C-Recover Anti-Fatigue Concentrate на Filorga третира успешно всички последствия от окислителното увреждане на кожата. Може да го ползвате и без да имате подобни показания – ако сте на 20 и няколко, време ви е за превенция.

Какво съдържа?

 • Концентрацията на витамин С в този серум е 8%, което означава, че терапията с него е супер интензивна и затова е добре да я прилагате два пъти годишно.
 • Активните му компоненти, също както при Hydra-Hyal Intense Hydrating Plumpling Concentrate, са хроносфери NCTF и хиалуронова киселина. Те съживяват кожата, а витамин С връща светлината в нея.
 • Съдържа и колаген от морски произход, който дава плъмп ефекта и заличава бръчките.

Как го ползвам?

Сутрин и вечер. Натискам помпичката на капачката, която освобождава прахообразната форма на витамин С, за да се смеси със серума. Разклащам шишенцето, за да хомогенизирам съдържанието – това е важна стъпка. Нанасям серума с масажиращи движения – доста добре хидратира кожата. Ако имате открити рани, добре е да избягвате тези зони. Ако кожата ви е чувствителна, консултирайте се с дерматолог. Флакончето стига за около седмица – напълно достатъчно време за такова интензивно третиране.

Ще повторя през есента.

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*