Корейски глезотии за красотата

Корейски глезотии за красотата
26.01.2017 iamfashion

Как един балсам за устни може да бъде бунтарски?

От немалкия ми опит като редактор Красота в лайфстайл списания знам, че азиатският пазар е абсолютният тест за живота на козметиката. Азиатките са известни с пристрастеността си към всичко ново в индустрията за красота. Затова всяка уважаваща себе си козметична марка разработва специални серии за този далечен за нас пазар и винаги пуска новите продукти първо там – ако имат дълъг живот на азиатския пазар, значи ще са добре приети на всеки друг.

Въпрос на време беше да забележим и обратната посока – да очакваме с интерес всяка новост от корейската козметика. Не закъсняват тези новини. Една от интригуващите корейски козметични марки, която се предлага в Sephora, е Too Cool for School.

Е, най-добре може да разбере посланието 16-годишната ми дъщеря, но палавите бунтарски рисунки по едни от любимите ми продукти от серията събудиха любопитството ми. Помните ли в училище как всеки искаше да изпъкне? Не че като възрастни не продължаваме да изпитваме това желание. Освен ако не сме осъзнали разни неща… А нарушаването на правилата е едно от най-забавните неща в училище…

Too Cool for School е корейска марка, която предлага качество, но не само – креативността е на първо място във визията на продуктите. Ето защо брандът работи с различни художници. Резултатът са иновативни продукти със забавни и модерни опаковки, но не на последно място уникален опит в грижите за красотата.

Рисунките в тази серия са на Хатори Сандо.

Е, червилата са любими на дъщеря ми – да напомня, тя е на 16 🙂 Но аз съм луда по балсамите за устни. И, ето ги – Dinoplatz Lip Balm в 6 нюанса. Формулата им с богати масла и омекотители хидратира дълготрайно устните. Отговорни за това са арган и масло от вечерна иглика – те задържат влагата задълго.

Гелообразната текстура така добре попива в устните ми, че през целия ден върху тях нито за миг не се появява нито една фина линия. Просто толично, но няма как да знаете за какво говоря, ако не сте опитали – текстурата, аромата, удоволствието!

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*