Abed Mahfouz с ексклузивно ревю по време на Balkan Fashion Week

Balkan Fashion Week 2017 on

Италианският стил е част от притегателната сила на италианския начин на живот. Традициите в Италия са с дълбоки корени и поставят отпечатъка си върху модата, а това от своя страна дава самочувствие за откриването и развитието на иновации в тази сфера. Популяризирането на този начин на живот, стил и иновации е основна задача на MAD MOOD Milanoдинамичен и оригинален формат за бъдещи модни дизайнери и таланти

Платформата включва ревюта на международни изгряващи дизайнери и моден конкурс, посветен на младите таланти.

MAD MOOD представлява невероятен повод за младите дизайнери на Balkan Fashion Week да дадат воля на креативността си. Победителят в конкурса за таланти в модата може да спечели сътрудничество с известна текстилна компания от Италия.

Мариана Микели, съоснователка на MAD MOOD Milan, идва в София за Balkan Fashion Week, за да избере най-добрите дизайнери, които ще имат възможност да участват в конкурса за таланти по време на Седмицата на модата в Милано през септември 2017 г.

Стана известен и още един от световноизвестните гости на Balkan Fashion Week – ливанският топ-дизайнер Абед Махфуз. Той ще покаже последната си колекция на 9 юни. Емблематичната марка Abed Mahfouz в света на висшата мода е символ на качество и лукс със своите изискани колекции от вечерни и булчински рокли.

Модният италиански лейбъл Leitmotiv (Фабио Сассо и Хуан Каро) също ще бъде гост по време на модната седмица, която ще се проведе в Ню Бояна.

Balkan Fashion Week 2017 е първата седмица на модата в световната история, която ще се проведе в кино студио. От 5-ти до 11-ти юни 2017 Nu Boyana Film Studios ще се превърне в найголемия “Fashion City” в Източна Европа. Амбицията на организаторите е да съберат артисти от цял свят в България, непозната до момента модна дестинация. Темата под която ще се обединят дизайнери, медии и байери от цял свят е: “Модата среща киното!”. Nu Boyana Film Studios е любезен домакин и партньор на събитието без чиято помощ то не би се случило с този размах.

В рамките на платформата Balkan Fashion Week ще гостува и модната икона, блогър, ловец на таланти и създател на първия моден филмов фестивал ASVOFF Даян Перне. За 9 години това ще е първото му издание, което ще се случи първо извън Париж, а и в кино студио. Подготвя се излъчване на живо на събитието от София едновременно в Париж, Лондон, Барселона, Лисабон, Милано, Москва и Букурещ.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*