Куба Скот – внучка на Ридли Скот – пристига за Balkan Fashion Week

Куба Скот – внучка на Ридли Скот – пристига за Balkan Fashion Week
19.05.2017 iamfashion

Няма нужда от повече доказателства – убедени сме, че предстоящата през юни Balkan Fashion Week ще бъде едно от модните събития на годината. Освен фестивал ASVOFF на Даян Перне, който ще бъде проведен в рамките на седмицата на модата, организаторите са предвидили изключително интересни семинари и уъркшопове с участието на едни от най-големите имена в сферата на модата и изкуството от цял свят.

Нашумели дизайнери и световни знаменитости пристигат за предстоящият най-голям форум в Източна Европа – Balkan Fashion Week, първата седмица на модата в историята, която ще се проведе във филмово студио /Ню Бояна/ от 5 до 11 юни.

Една от вълнуващите срещи за нас предстои – тази с внучката на режисьора Ридли Скот, Куба Скот. Рекламно лице на Calvin Klein, Roberto Cavalli и специален гост на ревюто на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж през март тази година, гръндж дивата е световен топмодел, интересна личност и артист.

Куба ще води свой уъркшоп по грим. Той ще бъде една „разходка по въже” между фигурация и абстракция, игра на цвят и светлина, естетика и пропорция. Звучи не само интересно, а иновативно.

 

Повече за Balkan Fashion Week може да узнаете ТУК

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*