Нашите ТОП 5 от филмовия фестивал в Кан
27.05.2017 iamfashion

Без излишни въведения ви представяме нашата топ 5 класация на филмите, които (независимо дали ще се окичат с награда) смятаме задължително да гледаме.

HAPPY END / Режисьор Майкъл Ханеке

На буржоазно френско семейство (в ролите Изабел Юпер, Жан Луи Третинян) се случват 33 нещастни инцидента. Носителят на две награди „Златна палма“ („Любов“ и „Бялата лента“) е последният човек, който вярва в хепи енда, но всички тайно се надяваме, че това ще бъде комедия с щастлив край.

THE KILLING OF A SACRED DEER / Режисьор Йоргос Лантимос

Хирург и неговата съпруга (Колин Фарел и Никол Кидман) се готвят да убият някого, за да спасят друг. Интригуващ сюжет с още по-интригуващ актьорски тандем.

THE BEGUILLED / Режисьор София Копола

Пансион за благородни девици (Никол Кидман, Кристен Дънст, Ел Фанинг) приютява ранен, но похотлив войник (Колин Фарел) и в крайна сметка го превръщат в техен роб. Най-нежният режисьор на нашето време неочаквано за всички сменя жанра и навлиза в хорър историите.

AUS DEM NICHTS / Режисьор Фатих Акин

Жена, загубила съпруга и детето си по време на терористичен акт (Даян Крюгер) е решена на истинска война. Немският турчин, режисьор на гениални драми като „Срещу стената“Фатих Акин, прави това, което умее най-добре – показва героиня без инстинкт за самосъхранение

HOW TO TALK TO GIRLS AT PARTIES / Режисьор Джон Камерън Мичъл

Променила курса си извънземна (о т0ово Ел Фанинг) изучава живота на младежите в предградията на Лондон, където по това време се заражда пънк движението под влиянието и лидерството на възрастна рокерка (отново Никол Кидман). Режисьорът, прославил се с порнодрамата „Шортбъс“ обещава и този път да бъде горещо.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*