ИГРА: Спечелете 2 БИЛЕТА за Balkan Fashion Week

ИГРА: Спечелете 2 БИЛЕТА за Balkan Fashion Week
29.05.2017 iamfashion

Ако и вие, както хиляди други модни фенове с нетърпение очаквате първата в света модна седмица, проведена в киностудио Balkan Fashion Week, имаме прекрасни новини!

УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА НА ANOTHERFASHION.BG И МОЖЕ ДА СТЕ СРЕД ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ В NU BOYANA В СОФИЯ ПРЕЗ ЮНИ.

 

Balkan Fashion Week е едно от най-очакваните модни събития на 2017-та. Програмата на предстоящата седмица на модата е обещаваща – участие ще вземат много световни модни имена като:

  • иконата на стила и модата Даян Перне / Стилистът на „Секса и града“ Ерик Даман / Aвангардния артист Тим Ип – носител на „Оскар” за най-добра арт режисура за филма „Тигър и дракон“ / Марк Хапъл, директор костюми в „Ню Йорк Сити балет” / ОРЛАН, един от най-известните съвременни френски художници, която печели награда за онлайн репутация, определяща я като най-наблюдавания и следван художник в мрежата /Брайън Лий Бойс, американски визуален дизайнер и консултант по брандинг от Ню Йорк / Валерия Орландо, личен гримьор на Донатела Версаче / Дъглас Басетт, световноизвестен моден фотограф

Сега шансът да бъдете сред тези, които ще ги видят на живо, е в ръцете ви. Ако вече се виждате сред първите редове на модните ревюта и срещи със звездите, вижте какво трябва да направите, за да се озовете наистина сред тях.

За да спечелите своя билет за седмицата на модата в София, трябва да направите следното:

# Харесайте Фейсбук страницата на Anotherfashion.bg.

# Отговорете на въпроса „Внучката на кой световноизвестен режисьор ще бъде специален гост на Balkan Fashion Week 2017?”

Даваме ви жокер ТУК.

# ОТГОВОРА си публикувайте в КОМЕНТАР под публикацията във ФЕЙСБУК.

Двамата победители ще бъдат определени на лотариен принцип, като имената им ще бъдат изтеглени само сред тези, дали верен отговор.

# Имената на победителите ще бъдат публикувани в сайта и в публикация на Фейсбук страницата на Anotherfashion.bg в деня след финала на играта – 03.06.

# Срокът на провеждане на Играта е от 29.05 до 02.06 (23.59 ч.).

Успех и усмивки!

Имената а победителите от играта на Anotherfashion.bg и Balkan Fashion Week са ясни.

Това са Silviya Damyanova и Lena Angelova.

Очакваме да изпратите имейл до anotherfashionbg@gmail.com с трите си имена, а ние ще ви изпратим нов мейл с подробности как да получите наградата си.

Благодарим на всички участници! Следете страницата ни за още игри с награди!

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*