Каква е силата на WOMEN?
23.09.2018 iamfashion

Раф Симънс преобърна Calvin Klein… и постави марката на точното й място

Нов, различен, завладяващ с лекота, магнетичен, индивидуален, улавящ – няма да намеря точната дума за новия аромат на Calvin Klein WOMEN, създаден от новия творчески директор на марката Раф Симънс. Да, осезаемо е повторението на думата „нов“. Вдигнете ръката си, ако ви промените ви вдъхновяват и новото ви дава енергия. Моят живот е изпъстрен с нови неща. Привличат ме. Новото ми дава сила. Новото носи енергия, заряд, движение.

Не знам кое е по-вдъхновяващо за мен: самият аромат или рекламната му кампания?! Но едно е сигурно – аз съм точният таргет! Жени, вдъхновени от жени и вдъхновяващи други жени – това е красотата на подкрепящите се жени! Името на новия напълно различен и определян като дървесна вода аромат на Calvin Klein е WOMEN.

Силните жени на нашето време като Лупита Нионго и Саорис Ронан са определяни като такива заради това, че гласът им се чува от съвременното активно поколение.

Силни, независими, креативни – жените днес демонстрират своята многолика женственост, която върви ръка за ръка с мощното влияние, което притежават. Такова има и режисьорът на рекламната кампания Ан Колиър – тя избира да събере иконите на нашето време с тези, които вдъхновяват тях самите. Лупита Нионго е вдъхновена от певицата Ърта Кит иактрисата Катрин Хепбърн. Докато Ронан избира актрисата Сиси Спейсик и активистката заправата на гражданите певицата Нина Симон.

Двете актриси споделят, че вдъхновението им е родено от силата на идентичността на тези жени. Според Раф Симънс в мотивиращата нишка за създаването на аромата е удовлетворението от формирането на общество от подкрепящи се една друга жени. Те се заявяват със собствената си самоличност и проправят пътя на другите, които идват след тях.

Създаден за силната и независима жена – няма съмнение, че това е концепцията на аромата. Дървесна вода е най-точното определение, но зад уханието откриваме още и нотки на евкалипт, венчелистчета от портокалови цветя и кедрово дърво.

Лупита Нионго и Саорис Ронан притежават интелигентност, сила на характера, индивидуалност и талант, за да бъдат чути и да предават посланието и това, което носят на следващите по пътя.

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*