“The Ritual”: Алесандро от Gucci извън рамките

“The Ritual”: Алесандро от Gucci извън рамките
30.08.2020 iamfashion

Майстор в измислянето на креативни идеи, които отричат общоприетите стандарти – такъв е Алесандро Микеле, такъв трябва да е истинският креативен директор. Рекламната кампания на Gucci за есен 2020 се превърна във вид експеримент, в който дизайнерът предостави на моделите свобода на действие. 

“Дадох възможност на моделите сами да направят снимките и видеата си, да измислят сценарий и да разказват, да бъдат продуценти и сценографи. Помолих ги да изразят себе си и да споделят това със света. Дадох им възможност да играят и да импровизират с техния живот.” 

На снимките за кампанията “The Ritual” моделите демонстрират обичайните си занимания: перат, работят в градината, разхождат домашния си любимец или лежат на покрива, но всички са облечени с дрехи от есенната колекция на марката. 

Разбира се, ние не обличаме точно такива дрехи в ежедневието си, още повече за да вършим работа у дома. Но Алесандро Микеле и неговата рекламна кампания показват, че ако пуснем модата в живота ни и позволим на себе си да излезем извън границите на обичайното, животът ни може да стане много по-цветен и интересен!

Тези хора са съвсем различни от представата ни за образа на носещите дрехи Gucci! Дали е възможно да излезем вече от рамките?! Респект, Алесандро! 

Споделяне:

коментара (0)

Оставете коментар

Email адресът ви няма да бъде публикуван Задължителните полета са обозначени с *

*